Student Experience International Amsterdam

Student Experience International Amsterdam is een “extended-stay” faciliteit voor buitenlandse studenten, onderzoekers en promovendi, die voor een onderwijs- of onderzoeksperiode van een paar weken tot maximaal een jaar, aan één van de Amsterdamse universiteiten of hogescholen zijn ingeschreven.

SEI Amsterdam wordt een duurzaam, veilig en vernieuwend gebouw met een multifunctionele begane grond, een sportveld op het dak en een horecaconcept dat voor iedereen toegankelijk zal zijn. SEI Amsterdam wordt het meest duurzame studentencomplex in de wereld. Het project zal een belangrijke bijdrage leveren aan de levendigheid, veiligheid en diversiteit in de buurt!

Door de focus op de academische gemeenschap is SEI Amsterdam niet gericht op overnachtingen van toeristen of zakelijke reizigers. In de openbare horeca zal er volop ruimte zijn om elkaar te ontmoeten, om te studeren of (samen) te werken.

Naar verwachting zal SEI Amsterdam in 2e helft 2020 haar deuren openen. Zodra er meer bekend is over het reserveringproces zal dit op deze website worden bekend gemaakt. Aanmelden is nog niet mogelijk.
Student Experience = wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten