Iedere maand

woningen

beschikbaar!

Beschikbaarheid

Wil je wonen bij Student Experience, volg dan de stappen van het reserveringsproces. Kies een locatie, lees de informatie over de desbetreffende locatie en check de beschikbaarheid.

Inschrijven

Student Experience werkt niet met een wachtlijst. Iedere student heeft een kans op een woning. Als er een woning beschikbaar komt, wordt deze van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur vrijgegeven op de website. Je kunt je alleen inschrijven als er een woning beschikbaar is. Diegene die als eerste het reserveringproces heeft doorlopen is verzekerd van een woning.

De vraag naar studentenwoningen in Amsterdam is erg groot. Momenteel zijn woningen die wij beschikbaar stellen via de website zeer snel gereserveerd. Laat je niet ontmoedigen, iedere maand komen er bij Student Experience woningen vrij. Wij adviseren je om het te blijven proberen.

Student Experience verhuurt alleen rechtstreeks, zonder tussenpersonen of tussenkomst van andere websites, studentenwoningen en alleen via deze website. Let op, indien er woningen worden aangeboden via andere aanbieders en/of kanalen dan heb je je niet op de juiste manier aangemeld voor een woning en zijn wij genoodzaakt om de reservering te annuleren. Neem bij twijfel altijd contact met ons op.

Are you an international student and interested in a student apartment in Amsterdam? Please go to our international website.


Joan Muyskenweg 15-16-17
1096 CJ Amsterdam
Nederland
Antonio Vivaldistraat 5-7-9
1083 HP Amsterdam
Nederland
Tt Vasumweg 61-63
1033 SE Amsterdam
Nederland
Student Experience
Student Experience
Ravel Residence
Nautique Living
Student Experience = wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten