Over ons

Student Experience is een onafhankelijke, zelf opererende vastgoedbeheerder en ontwikkelaar van studentenhuisvesting in binnen- en buitenland waarbij de beleving centraal staat. De ultieme Student Experience draait om service, gastvrijheid en sfeer. Alle locaties zijn modern ingericht en bieden een groot aantal faciliteiten. Samen leven, ontspannen, studeren, sporten en werken; daar draait het om bij Student Experience. Discover, Feel & Share the experience!

Ons verhaal
Student Experience is in 2011 opgericht met als doel om de steeds groter wordende groep studenten een innovatieve en veilige plek te kunnen bieden in Amsterdam. In 2015 opende het eerste Student Experience complex haar deuren: Ravel Residence. Met maar liefst 800 moderne en zelfstandige studio’s op de Zuidas was de eerste stap gezet. Maar zowel de ambitie van Student Experience als de vraag naar meer woonruimte was groot en zo volgde al snel de volgende Student Experience complexen: AmstelHome (2015) en Nautique Living (2017). In 2020 volgt uitbreiding van de Student Experience portefeuille met Student Experience International.

Ons team
Het team van Student Experience is er één waar we zeer trots op zijn en bestaat voornamelijk uit een stel creatieve en ondernemende koppen met een grote ambitie. Samen bereiken we doelen en streven we naar meer. De organisatie wordt dan ook gekenmerkt door een informele sfeer met korte lijnen. Er worden regelmatig leuke bedrijfsuitjes georganiseerd waar nog lang over nagepraat wordt en een verjaardag is geen verjaardag zonder taart. Als we onszelf in drie kernwoorden moeten omschrijven: Ambitieus, humor, ondernemend!

 


Joan Muyskenweg 15-16-17
1096 CJ Amsterdam
Nederland
Antonio Vivaldistraat 5-7-9
1083 HP Amsterdam
Nederland
Tt Vasumweg 61-63
1033 SE Amsterdam
Nederland
Student Experience
Student Experience
Ravel Residence
Nautique Living
Student Experience = hotelfaciliteiten