Specificaties woning

Grootte woning

De woningen van Ravel Residence hebben een vloeroppervlakte van 21 m² (+/- 7 bij 3 meter) en zijn inclusief een eigen keuken en badkamer. De hoogte van de woning is 260 cm. Zodra je een huurcontract hebt getekend kun je op je persoonlijke pagina een plattegrond van de woning vinden.

Keuken

De keuken is voorzien van een keukenblad van ongeveer 2 meter inclusief de spoelbak. Er zijn zowel bovenkastjes als onderkastjes aanwezig. De keuken heeft een elektrische 2-pitskookplaat (keramisch) en een afzuigkap. Indien je een ongemeubileerde woning huurt dien je voor een koelkast zelf zorg te dragen, hiervoor is ruimte onder het keukenblad aanwezig. Als je de volgende afmetingen aanhoudt voor de koelkast dan weet je zeker dat deze past: 55 cm x 86 cm x 57 cm (breedte x hoogte x diepte). 

Badkamer

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De douche heeft een thermostaatkraan en douchestang met doucheslang en handdouche. Boven de wastafel hangt een spiegel met daaronder een wandplankje waarop je toiletspullen kunt plaatsen. Verder vind je in de badkamer o.a. een toiletrolhouder, een toiletborstel en in de hoek nog een extra wandplankje.

Vloerbedekking

In iedere woning ligt een antraciet kleurige vloerbedekking.

Het is toegestaan om laminaat te leggen in de woning, over de vloerbedekking heen. Het is niet nodig om een ondervloer te leggen. Wij adviseren je een dikte van maximaal 6 mm aan te houden. De woning zal aan het einde van de huurtermijn weer in originele staat moeten worden teruggebracht.

Gordijnrail

In iedere woning hangt een gordijnrail over de gehele breedte van de woning. De breedte van de woning kun je terugvinden op de plattegrond op je persoonlijke pagina. Deze gordijnrail is geschikt voor gordijnhaakjes. Er hangen in totaal 32 oogjes aan de rail (per zijde 16).

Ophangen aan de muren

Het is niet toegestaan om in de muren te boren of iets op te hangen. In iedere woning hangen rails waaraan je bijvoorbeeld foto's of afbeeldingen kunt ophangen.

TV- en internetaansluiting

Iedere woning heeft een TV- en internetaansluiting van Ziggo. De kosten van TV en internet zijn opgenomen in de servicekosten, dus je hoeft hiervoor niet een apart abonnement af te sluiten. Je dient zelf zorg te dragen voor een utp kabel (netwerk kabel) en een coax kabel voor het aansluiten van het internet en de televisie. Indien je in de woning gebruik wilt maken van wifi dan dien je een router aan te schaffen. Voor vragen met betrekking tot je tv- en internetaansluiting kun je kijken op de website van de ittdesk.

 


Wil je ook zeker zijn van een studentenwoning in Ravel Residence?
Antonio Vivaldistraat 5-7-9
1083 HP Amsterdam
Nederland
Student Experience
Ravel Residence
Student Experience = wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten