Specificaties woning


Op deze pagina vind je informatie over de woningen van Nautique Living. Het complex wordt momenteel gebouwd. In de komende periode zal de informatie over de woningen worden aangevuld.

Grootte woning

De woningen van Nautique Living hebben een vloeroppervlakte van 21 m² tot 31 m² en zijn inclusief een eigen keuken en badkamer. De hoogte van de woning is 260 cm. Zodra je een huurcontract hebt getekend kun je op je persoonlijke pagina een plattegrond van de woning vinden.

Keuken

De keuken is voorzien van een keukenblad inclusief de spoelbak. Er zijn zowel bovenkastjes als onderkastjes aanwezig. De keuken heeft een elektrische 2-pitskookplaat (keramisch) en een afzuigkap. Je dient zelf voor een koelkast zorg te dragen, hiervoor is ruimte onder het keukenblad aanwezig. Als je de volgende afmetingen aanhoudt voor de koelkast dan weet je zeker dat deze past: 55 cm x 86 cm x 57 cm (breedte x hoogte x diepte). We adviseren je om goed naar de plattegrond op je persoonlijke pagina te kijken. Sommige keukens zijn wat kleiner en hebben geen aparte ruimte voor de koelkast. Deze zal je dan naast het keukenblok moeten plaatsen. 

Badkamer

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Boven de wastafel hangt een grote spiegel.

Vloerbedekking

In iedere woning ligt een antraciet kleurige vloerbedekking.

Het is toegestaan om laminaat te leggen in de woning, over de vloerbedekking heen. Het is niet nodig om een ondervloer te leggen. Wij adviseren je een dikte van maximaal 6 mm aan te houden. De woning zal aan het einde van de huurtermijn weer in originele staat moeten worden teruggebracht.

Gordijnrail

In iedere woning hangt een gordijnrail. Deze gordijnrail is geschikt voor gordijnhaakjes.

Ophangen aan de muren

Het is niet toegestaan om in de muren en het plafond te boren of iets op te hangen. Dit geldt ook voor het bevestigen van lampen. In iedere woning hangen rails waaraan je bijvoorbeeld foto's of afbeeldingen kunt ophangen.

TV- en internetaansluiting

Iedere woning heeft een TV- en internetaansluiting van Ziggo. De kosten van TV en internet zijn opgenomen in de servicekosten, dus je hoeft hiervoor niet een apart abonnement af te sluiten. Je dient zelf zorg te dragen voor een utp kabel (netwerk kabel) en een coax kabel voor het aansluiten van het internet en de televisie. Indien je in de woning gebruik wilt maken van wifi dan dien je een router aan te schaffen. Voor vragen met betrekking tot je tv- en internetaansluiting kun je kijken op de website van de ittdesk.

 


Blijf op de hoogte van het laatste nieuw over Nautique Living.
Tt Vasumweg 61-63
1033 SE Amsterdam
Nederland
Student Experience
Nautique Living
Student Experience = zelfstandige woningen met eigen badkamer en keuken