AmstelHome
Joan Muyskenweg 15-16-17 
Amsterdam
AmstelHome
Joan Muyskenweg 15-16-17 
Amsterdam
AmstelHome
Joan Muyskenweg 15-16-17 
Amsterdam

AmstelHome

AmstelHome is a new experience. Wonen aan de Amstel in Amsterdam, wie wil dat niet. AmstelHome is een modern studentencomplex aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam dat bestaat uit 520 zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. De woningen hebben een vloeroppervlakte van 21 m² en zijn voorzien van een snelle beveiligde internet- en televisieaansluiting.

De locatie biedt allerlei faciliteiten zoals een gezellig grand café met heerlijk terras. Een lounge met gezellige zithoeken, televisie, tafelvoetbal en poolbiljart. Er is een wasserette waar je zelf je was kunt doen. De private dining room kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken en een diner te geven. In de studieruimtes kun je alleen of gezamenlijk studeren. Op het dak van het complex is voor de sportieve studenten een sportveld. Het pand bestaat uit vijf verdiepingen met in het midden een mooie gezamenlijke tuin van meer dan 1.100 m² waar je gezellig kunt ontspannen en relaxen in een hangmat.

Dagelijks staat het Student Experience team beschikbaar. Iedere dag is er een huismeester in het complex aanwezig en tijdens de nacht kun je een beroep doen op de aanwezige beveiliger via de Student Experience huurders app. Er worden verschillende medische voorzieningen geboden, zo is er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex.

Discover, Feel and Share the AmstelHome Experience: een locatie waar je kunt wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten. Hier wil jij toch ook wonen!
Wil je ook zeker zijn van een studentenwoning in AmstelHome?
Joan Muyskenweg 15-16-17
1096 CJ Amsterdam
Nederland
Student Experience
AmstelHome
Student Experience = wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten