Tips en tricks

Student Experience heeft een aantal tips and tricks voor je om je woning zo efficiënt mogelijk in te richten, zonder dat je met de boor aan de slag hoeft! Boren is namelijk niet toegestaan in de muren van je woning bij Student Experience.

Magnetron

Je kunt je magnetron op een keukentrolley plaatsen. Zo heb je meteen meer ruimte om je keukenspullen op te bergen. Je kunt de keukentrolley naast het keukenblok plaatsen of tegen het muurtje van de badkamer. Een leuke keukentrolley kan je kopen bij de Ikea. Heb je niet al teveel keukenspullen, dan kun je de magnetron ook in het keukenkastje onder de gootsteen plaatsen.

Kapstok

Je kunt op verschillende manieren een kapstok creëren. Je kunt bijvoorbeeld een staande kapstok aanschaffen. Als je ruimte wilt besparen kun je ook kiezen voor een deurhanger of zelfklevende haken voor op je kast of deur.

Vloer

Het is toegestaan om laminaat in de woning te leggen. Het is alleen toegestaan om deze over de vloerbedekking heen te leggen. Aan het einde van de huurtermijn zal je de vloer weer in originele staat moeten opleveren. Wij adviseren je een maximale dikte van 6 mm aan te houden bij het aanschaffen van laminaat.

Rolgordijn/luxaflex

Het is niet toegestaan om te boren in de kunststof kozijnen. Indien je toch een rolgordijn of luxaflex wilt ophangen, kun je klemsteunen aanschaffen. Deze universele klemsteunen zijn onder andere verkrijgbaar bij Kwantum.


Joan Muyskenweg 15-16-17
1096 CJ Amsterdam
Nederland
Antonio Vivaldistraat 5-7-9
1083 HP Amsterdam
Nederland
Tt Vasumweg 61-63
1033 SE Amsterdam
Nederland
Student Experience
Student Experience
Ravel Residence
Nautique Living
Student Experience = een Student Experience team dat altijd klaar staat